عکاسی صنعتی

عکاسی صنعتی و تبلیغاتی از جمله خدماتی هستند که امروزه از اجزاء جدانشدنی تبلیغات و برندسازی محسوب می شوند. در این میان از مزایای عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در رشد مشاغل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رشد و توسعه بازار و هدف مشتریان
  • ایجاد و تثبیت نام تجاری و برندسازی
  • محافظت از سود و حفظ مشتری‌های فعلی
  • کشف و ایجاد بازارهای ثانویه و بکر و جدید

عکاسی تبلیغاتی و صنعتی برای مشاغل بزرگ و کوچک لازم و ضروری است. کسب و کارهایی که به افراد واجد صلاحیت عکاس صنعتی و عکاس تبلیغاتی نیاز دارند به طور کلی عبارتند از:

  • کافه ها و رستوران ها
  • طلا، جواهر و زیورآلات
  • لوازم خانگی
  • عطر و ادکلن
  • محصولات آرایشی و بهداشتی
  • لباس و پوشاک
  • معماری و دکوراسیون داخلی
  • صنایع دستی

تاثیر عکاسی صنعتی و تبلیغاتی در برندسازی

همانطور که گفته شد، موفقیت کسب و کارهای بزرگ و کوچک امروزه تا حد زیادی مدیون عکاسی صنعتی و عکاسی تبلیغاتی است. با رعایت اصول عکاسی تبلیغاتی و تکنیک های رایج عکاسی صنعتی می توانیم محصول خود را به شکل خیلی بهتری ارائه داده و به این طریق کسب و کار خود را تا حد اعلایی ارتقا دهیم. در این میان می توانیم از خدمات آنلاین عکاسی تبلیغاتی و صنعتی استفاده کنیم.

فرقی نمی کند که کسب و کار ما کوچک باشد یا بزرگ، عکاسی صنعتی برای تمام انواع کسب و کارها ضروری بوده و متقاضیان زیادی دارد. چرا که می توانیم از طریق عکاسی صنعتی یا عکاسی تبلیغاتی با کیفیت، میل و رغبت بیشتری در مشتری برای خرید محصول و یا استفاده از خدمات ایجاد کنیم. در ادامه با موارد استفاده از عکاسی صنعتی و تبلیغاتی بیشتر آشنا خواهید شد.

عکاسی صنعتی در منزل

در برخی موارد امکان عکاسی تبلیغاتی و عکاسی صنعتی در استودیوهای مجهز وجود نداشته و مجبور به عکاسی صنعتی در منزل می شویم. در این میان باید در نظر داشته باشیم که حداقل تجهیزات لازم برای عکاسی تبلیغاتی و عکاسی صنعتی باید وجود داشته باشد. عکاسی صنعتی در منزل معمولاً برای مشاغل خانگی و یا در صورت کمبود بودجه انجام می شود که شرایط خاص خود را دارد. عکاس صنعتی یا عکاس تبلیغاتی ماهر پس از برآورد قیمت و اطلاع از محصول و شرایط دیگر، در محل حاضر شده و برای عکاسی صنعتی در منزل اقدام می کند.

تجهیزات نورپزدازی مورد نیاز عکاسی صنعتی

تجهیزات نورپردازی عکاسی صنعتی به طور کلی شامل موارد زیر می شود:

  1. کاسه استاندارد (Standard Reflector)
    کاسه استاندارد جزو اولین اتچمنت های مورد نیاز یک عکاس صنعتی یا عکاس تبلیغاتی ماهر است.
  2. اسنوت ها (Snoot)
    عکاس صنعتی یا عکاس تبلیغاتی به وسیله این اتچمنت می تواند نور را به صورت نقطه ای به مراکز دلخواه بتاباند.
  3. بارندور (Barndoor)
    عکاس صنعتی یا عکاس تبلیغاتی از این ابزار به منظور هدایت نور منبع فلاش توسط سایه بان ها استفاده می کند تا از پراکندگی نور جلوگیری شود.
  4. سرپوش لانه زنبوری (Honeycomb)
    از این ابزار بیشتر در عکاسی تبلیغاتی استفاده می شود و مورد علاقه عکاس تبلیغاتی ماهر است. در واقع این اتچمنت به نور جهت داده و از پخش شدن آن جلوگیری می کند.
  5. کاسه مخصوص پرده پشت (Background Light)
    برای نورپردازی پس زمینه مورد استفاده عکاس صنعتی قرار می گیرد.
  6. سافت باکس یا هیزی (Soft Box)
    سافت باکس ها دارای نور وسیع و نرمی هستند که آن را به یکی از پرکاربردترین تجهیزات عکاسی صنعتی و تبلیغاتی تبدیل کرده است. همچنین کنترل نور در آن راحت است و برای عکاس تبلیغاتی مبتدی بسیار کارآمد است و از ساده ترین تجهیزات عکاسی صنعتی محسوب می شود.
  7. چتر (Umbrella)
    این وسیله چندان برای عکاسی صنعتی و تبلیغاتی به کار نمی آید و مورد علاقه عکاس صنعتی حرفه ای نیست. بیشتر برای عکاسی مدلینگ و پرتره مناسب است. چرا که نور یکنواختی ایجاد نمی کند.
  8. آکتاباکس (Octabox)
    آکتاباکس ها هشت ضلعی هایی هستند که تا حد زیادی به سافت باکس شباهت دارند. این وسایل نیز به خاطر نور بسیار نرم و ملایمی که دارند در عکاسی صنعتی و تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرند.
  9. مگالایت Mega Light))
    مگالایت ها در واقع تجهیزات بزرگ نورپردازی هستند که در عکاسی صنعتی و تبلیغاتی حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرند. از موارد پر کاربرد آن عکاسی از خودرو است.
  10. گوبو (Gobo)
    صفحه ای مشکی است که به آن سایه بان نیز گفته می شود و برای مسدود کردن نور توسط عکاس صنعتی یا عکاس تبلیغاتی مورد استفاده قرار می گیرد.
  11. فرستنده رادیویی Radio Slave))
    این وسیله جایگزین سیم سنکرون است که فلاش را به دوربین متصل کرده و توسط عکاس صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.
  12. خیمه یا چادر نور Tent))
    این وسیله کمتر در عکاسی صنعتی و تبلیغاتی استفاده می شود و عکاس صنعتی ماهر مایل به استفاده از آن نیست. چرا که نور را کاملاً تخت می کند.
  13. سه پایه (Tripods)
    برای راه اندازی یک استودیو ثابت عکاسی تبلیغاتی و عکاسی صنعتی بسیار کاربرد دارد.
  14. رفلکتور (Reflector)
    یک عکاس صنعتی و تبلیغاتی ماهر به سه پایه ای محکم نیاز دارد که دوربین روی آن ثابت قرار بگیرد.