چرا سایت بزنیم؟
وقتی به نظر میرسد که شبکه های اجتماعی بر اینترنت حکومت می کنند، ممکن است از خودتان بپرسید: چرا باید سایت بزنیم؟ در اوایل سال 2019، 70 الی 80 درصد از مردم پیش از بازدید از شرکت یا خرید، در مورد شرکت ها به صورت آنلاین تحقیق می کردند و همین درصد از مشتریان ممکن است، برای کسب و کارهای کوچک بدون وبسایت از دست بروند.
هنگامی که جهان به صورت ناگهانی به حضور آنلاین بیشتری نسبت به حضور فیزیکی نیاز داشت، داشتن یکوبسا بسیار مهم است. در این مقاله به شما خواهیم گفت چرا باید سایت داشته باشید و در ادامه با اهمیت طراحی سایت برای کسب و کارها آشنا خواهیم شد.
طراحی وبسایت راهی عالی برای انتقال ارزش خود به مشتریان و نشان دادن آن ها است. در واقع، بیش از 80 درصد از مصرف کنندگان معتقدند که داشتن یک وب سایت باعث اعتبار بیشتر برای کسب و کار ها می باشد. یک وبسایت مناسب می تواند تماس های غیر ضروری را کاهش دهد و بهره وری داخلی را افزایش دهد.
در عین حال، شما با ورود به کسب و کارهای آنلاین به مشتریان کمک میکنید تا اطلاعات مفیدی را بدون نیاز به تماس پیدا کنند، که در نهایت تجربه کاربری بهتری را ارائه میدهد.
از آنجایی که وب سایت شما 24/7 است یعنی هر هفت روز هفته بیست و چهار ساعته در خدمت شماس، ارسال به روز رسانی ها و اطلاعیه ها برای مشتریان بسیار آسان است و در هر ساعتی از شبانه روز به محصولات شما دسترسی دارند.
اگر اکانت اینستاگرام داشته باشم، آیا لازم است سایت هم داشته باشم؟
در حالی که رسانه های اجتماعی می توانند محتوای عالی ای مثل: تصاویر زیبا و زیرنویسهای متفکرانه درباره کسب وکار و خدمات شما ارائه دهند، این در واقع اولین مرحله از فروش شما می باشد.
در مورد آن بیشتر فکر کنید. هنگامی که برای اولین بار وارد فیلد اینستاگرامی می شوید و به یک برند علاقه مند میشوید، احتمالا فکر بعدی شما معمولاً این است که کمی بیشتر در مورد این تجارت و خدماتی که آن ها ارائه میدهند اطلاعات کسب کنید. و معمولا، زمانی که می خواهید جدی تر شوید و در مورد آن ها بیشتر بدانید، به وب سایت آن ها مراجعه خواهید کرد.
این موضوع یعنی که اینستاگرام و فیس بوک روش های خوبی برای جذب مشتریان بالقوه و جذب مخاطبان شما می باشند، اما وب سایت شما در واقع بستری است که به شمتری شما کمک میکند یک تجربه خرید لذت بخش داشته باشد.
اما اگر وب سایت نداشته باشد، مرحله بعدی چیست؟ مشتریان برای هر سوال کوچکیباید به شما پیام دهند؟ اما آیا این روشی حرفه ای است؟ و تا چه مدت میتوانید با این DMهای بدون سیستم مدیریت همراه باشید تا پاسخ های مشتری را بدهید؟ در ادامه چندتا از دلایل جدی که نیاز شما به پشرس کسب و کارتان را نشان می دهند، نام میبریم.
شما مالک اکانت اینستاگرامی خود نیستید.
اگر وب سایت خود را داشه باشید، باید مطمئن هستید که نام تجاری و پیام های شما همیشه به گوش همگی می رسد. هم چنین، بسیاری از کسب وکارهای دیگر که به دنبال استفاده از محصولات یا خدمات شما هستند، هم چنان وبسایت شما را برای تأیید حضور، اعتبار شما به عنوان یک کسب وکار واقعی، و سایر اطلاعات کلی درباره کسب وکار، تیم و پیشنهادات شما بررسی می کنند.
هم چنین در نظر بگیرید که شما مالک پیج اینستاگرام خود نیستید اما مالک وبسایت خود هستید. از آن جایی که مالک اینستاگرامتان نیستید، فرصتی برای تعیین خط مشیها ندارید و باید طبق قوانین اینستاگرام اجرا کنید. حتی محتوایی که در صفحه شخصی خود پست می کنید و به اشتراک می گذارید به قوانین اینستاگرام محدود است.
اعتبار وبسایت بیشتر از اینستاگرام است.
وب سایت ها امکانات زندگی دیجیتال را گسترش داده اند و میلیونها فرصت و ایده را در اختیار افراد قرار داده اند. وبسایتها می توانند مختص یک فرد خاص، یک کسب و کار یا یک سازمان باشند و معمولاً به یک موضوع یا هدف خاص اختصاص دارند.
افراد در هر کجای دنیا که باشند از طریق تلفن و لپ تاپ با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند و با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند. رویکرد و روند کسب و کار در دنیای امروز تغییر کرده است. به طوری که هر کسی می تواند با هر سرمایه ای که دارد کسب و کار خود را راه اندازی کند.
اولین وب سایت دنیای اینترنت در 6 آگوست 1991 راه اندازی شد. و امروز اینقدر پسترش یافته که به طور متوسط، یک فرد 12 درصد از کل زندگی اش را در دنیای اینترنت می گذراند.
در اینستاگرام چیزی به اسم سئو وجود ندارد.
سئو (SEO) به شدت برای دیده شدن کسب و کار شما در دنیای اینترنت لازم است و داشتن یک وب سایت با یک وبلاگ غنی از محتوا های سئو شده، شاید بهترین راه برای انجام این کار باشد.
یک مطالعه در سال 2020 نشان داد که بیشتر از 25 درصد از افرادی که در گوگل جستجو می کنند، روی اولین لینک کلیک می کنند و بیش از نیمی از افراد از بین سه سایت اول انتخاب می کنند.
توجه مخاطبان در اینستاگرام زود گذر است.
پاسخ درست به “وب سایت یا اینستاگرام، از کدام استفاده کنم؟” هر دو است. دلیل آن هم این است که فعالیت متقاطع باعث افزایش ترافیک در هر دو اکانت می شود. مقاله ای را در وب سایت خود منتشر کرده و همزمان در آن را در صفحه اینستاگرام خود قرار دهید؛ تا ورودی های وب سایت خود را افزایش دهید..
بالعکس، دسته های رسانه های اجتماعی خود را در وب سایت خود قرار دهید تا افراد را به سمت حساب اینستاگرام خود سوق دهید. هم چنین می توانید از فیس بوک برای آنالیز ترافیک وب سایت خود و بعد هم بازاریابی مجدد برای آن مخاطبان در فیس بوک از طریق تبلیغات استفاده بکنید. فیس بوک پیکسل یک کد است که در هدر وب سایت شما قرار می گیرد و اطلاعات ترافیک وب سایت را برای شما بررسی می کند.
ده دلیل منطقی که شک شما را نسبت به داشتن یا نداشتن وبسایت بر طرف می کنند:
1- وبسایت کسب و کار شما را حرفه ای نشان میهد.
2-ایجاد ارزشی ماندگار
3- باعث افزایش اعتبار شما در جامعه می شود.
4- موجب افزایش دیده شدن شما میشود.
5- ساخت یک وب سایت بسیار آسان تر و ارزان تر از چیزی است که فکر می کنید.
6- امکان فروش آنلاین 24 ساعته ئذ هف روز هفته
7- کنترل کامل شما بر روی وب سایت
8- مدیریت یک سایت آسان است.
9- وب سایت موجب بهبود خدمات به مشتریان میشود.
10- وب سایت امکان رقابت (حتی با بزرگان) را برای شما فراهم میکند.
امیدواریم این دلایل ساده تردید شما را در ارتباط با ایجاد یک وب سایت حرفه ای برای کسب وکارتان را برطرف کند. اگر حتی یک وب سایت معمولی هم ندارید، فرصت بزرگی را برای افزایش شهرت آنلاین خود از دست می دهید. هر چقدر زودتر یکی را ایجاد کنید، مشتریان بیشتری به برند شما اعتماد خواهند کرد. این یک راه ساده و ارزان برای افزایش درآمد، افزایش اعتبار شرکت و تثبیت جایگاه خود در صنعت می باشد.